Toimitus & palautukset

Moi!

Kaikki tilaukset otetaan käsittelyyn heti tilausvahvistuksen saavuttua ja käsittelemme ne viimeistään kolmen vuorokauden aikana. Lähetämme tilaukset Matkahuollon tai Postin kautta. Toimitusajat vaihtelevat normaalisti 1-3 päivän välillä. Pyrimme lähettämään tuotteet mahdollisimman nopeasti ja käsittelemme tilaukset pikimmiten, kun ne saapuvat meille. Emme vastaa Matkahuollon tai Postin viivästyksistä. 

Saat sähköpostiin seurantalinkin, jonka kautta pystyt seuraamaan pakettisi kulkua esim. Matkahuollon sivuilta tai sovelluksesta. 💕

Postituksen hinta on Suomeen nyt vain 3,90€ j Jos tilaat yli 60€ tilauksen, postitus on ilmainen ja se näkyy suoraan kassalla! :) 

Postitamme myös Viroon, Latviaan ja Liettuaan hinnalla 9.99€. Postitus kestää n. 1-3 päivää. Emme ole vastuussa postin viivästyksistä.

PALAUTUS JA TUOTTEIDEN TARKISTAMINEN

Kun vastaanotat tilaamasi tuotteet, sinun tulee mahdollisimman pian varmistaa, että toimitettu tuote vastaa tilausta ja on virheetön. Puuttuvat tai vialliset tuotteet hyvitetään. Mikäli havaitset virheen tilauksessa tai sen osassa, sinun tulee viivytyksettä tilauksen vastaanottamishetken jälkeen ilmoittaa puutteesta tai virheestä asiakaspalveluun tokkida@hotmail.com.

Mikäli haluat palauttaa tilauksesi tai osan tilauksestasi, sinun täytyy ilmoittaa siitä meille 14 vuorokauden sisällä tilauksesi toimituspäivästä. Voit tehdä tämän lähettämällä sähköpostiviestiä osoitteeseen tokkida@hotmail.com. Palautus on mahdollista vain, kun tuote on avaamaton, käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Avattuja ja käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa.

Sinun on palautettava tavarat toimittamalla ne osoitteeseen: Josafatinkatu 15 as. 18, 00510, Helsinki, ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun ilmoitit meille, että haluat peruuttaa kaupan. Määräaikaa on noudatettu, jos palautat tavarat ennen 14 päivän määräajan päättymistä. Tavarat palautetaan postitse.

Maksu palautuksesta on 6,90€. Tämä maksu pidätetään palautuksesta, sillä maksamme sen postiyritykselle..

Hyvitykset suoritetaan 14 päivän kuluessa ilmoituksen saamisesta. Teemme hyvityksen käyttäen samaa maksutapaa, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellet ole nimenomaisesti sopinut kanssamme toisin.

Voimme pidättää hyvityksen, kunnes olemme vastaanottaneet palautetut tavarat, tai kunnes olet toimittanut asiakirjat siitä, että tavarat on palautettu, kumpi tahansa näistä tilanteista tapahtuu ensin.

Tilauksessa käytetyt alennuskoodit ei voida käyttää uudestaan, vaan ne lasketaan käytetyiksi.

NOUTAMATTA JÄÄNYT TILAUS

Mikäli olet unohtanut noutaa tilauksesi, tilaus on yritetty toimittaa väärään osoitteeseen (tilausvaiheessa ilmoitettu väärä osoite) tai puhelinnumero on ilmoitettu väärin, mistä johtuen saapumisviestiä ei ole tullut ja tilaus palautuu takaisin meille, joudumme veloittamaan sinulta tilauksen toimitus- ja käsittelymaksun, joka on 6,90€, sillä maksamme sen postiyritykselle.

Palautus käsitellään 7 päivän sisällä tilauksen saapumisesta takaisin meille. Teemme hyvityksen käyttäen samaa maksutapaa, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa. Menee muutama arkipäivä, että rahat saapuvat tilillesi.

Ilmoitathan heti meille osoitteeseen tokkida@hotmail.com.kun huomaat, että lähetys on palautunut tai on palautumassa takaisin.

Tilauksessa käytetyt alennuskoodit ei voida käyttää uudestaan, vaan ne lasketaan käytetyiksi.

 /Emme ota vastuuta kuljetusyritysten mahdollisista myöhästymisistä!